Cégünkről

A WANDEL-SERVICES Kft. az egykori legendás Wandel & Goltermann távközlési műszergyár korábbi regionális vezetői által alapított, de ma már 100%-os magyar tulajdonban levő vállalat, amely ügyfeleinek a legkorszerűbb, leghatékonyabb távközlési és adatátviteli méréstechnikai megoldásokat, illetve hálózatmonitorozási lehetőségeket kínálja. A cég ebben a formában 2002. május 21-én három munkatárssal kezdte meg működését, akik közül dr. Kapitánffy Krisztina és Molnár Zoltán a korábbi Wandel & Goltermann képviselettől igazolt át.

 

Cégünk jelenleg elsősorban forgalmazóként jelenik meg: neves és a fejlett országokban már sikeres, illetve új, feltörekvő műszergyártók magyarországi képviseletét látjuk el elődeink e területen szerzett közel 80 éves tapasztalataira alapozva.

 

Az általunk forgalmazott termékek minőségéért garanciát vállalunk, és a legfejlettebb technikai megoldásokat ajánljuk a távközlési piac alábbi szegmensein belül: hálózat-üzemeltetés/fejlesztés/tervezés, monitorozó rendszerek, QoS, hálózatbiztonság. Az általunk képviselt cégek köre folyamatosan bővül. Az együttműködés és a magyarországi képviseletre vonatkozó szerződéskötés előfeltétele a termékskála elemeinek szigorú és széleskörű tesztelése. Ennek megfelelően ilyen jellegű megállapodás eddig az alábbi vállalatokkal jött létre:

 

  • Spirent Communications
  • SwissQual (a Rohde&Schwarz Company)
  • NetScout
  • Vonaq
  • Rohde & Schwarz

 

Ígéretes új partnereink a Bakotech közép-európai disztribútoron keresztül az ír Copperfasten Technologies és az amerikai Netwrix cégek. Kapcsolatban állunk olyan speciális megoldásokat gyártó cégekkel is, mint az Arbor, Atrix, Selex-ES, NetBrain, Solinet vagy a Head-Acoustics.

 

Ezen túlmenően ügyfeleink rendelkezésére állunk bármely távközlési és informatikai műszergyártó termékének beszerzésével, illetve a méréstechnikai igény ismeretében a szükséges eszközök "felkutatásával" és behozatalával kapcsolatos kérdésekben.

SlideBar